Rugbi

Les Bès7ies entren en acció

Rugbi. La selecció catalana de rugbi de 7 reneix amb una nova denominació

La selecció catalana de rugbi de 7 reneix aquest cap de setmana amb una nova identitat, les Bèst7ies, i ho fa en l’Algarve Sevens, un torneig internacional en què se les haurà amb equips de gran nivell, com ara Hong Kong, Alemanya, Rússia i els Worcester Warriors o la selecció portuguesa. L’olímpic Joan Losada (FC Barcelona) exercirà de seleccionador i jugador i comptarà amb un poderós grup de jugadors, molts dels quals han estat internacionals amb el combinat espanyol, com ara el mateix Losada, el seu company en el Barça Bruno Granell i l’ala de la Santboiana Nil Baró. La resta de la convocatòria la formaran Millan, González i Francisquelo (Santboiana); Mirabet i Kovalenco (FC Barcelona); Pol Gómez, Barrango, Ortiz i Sirvent (CR Sant Cugat) i Fèlix Valls (RC L’Hospitalet). L’única baixa rellevant és la de l’altre olímpic del FC Barcelona, Pol Pla. També han estat baixa d’última hora Àxel Serrano i Hugo Pichot.

La selecció ha quedat enquadrada en el grup A, amb Hong Kong, els New Zealand Metro i els Navigators. L’objectiu és classificar-se per als quarts de final de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)