Futbol sala

Paco Sedano es retira

Futbol sala. El porter i capità del Barça, de 38 anys, ha decidit deixar de jugar per motius personals al final d’aquesta temporada

Paco Sedano ha decidit deixar de jugar i retirar-se per raons personals quan acabi aquesta temporada. El porter i capità del Barça farà avui una roda de premsa per explicar-ne els motius. Ho anunciarà just abans del tercer partit de la final de la lliga contra el Movistar Inter (2-0), que els blaugrana necessiten guanyar per continuar aspirant al títol.

El madrileny, de 38 anys, havia renovat a principi d’any el seu contracte amb el conjunt blaugrana fins al 2020. Paco Sedano va arribar al Barça l’any 2007, i hi haurà jugat onze temporades. Ha format part del millor Barça de la història i amb les seves grans actuacions sota els pals ha ajudat a guanyar dos títols de la UEFA Futsal Cup –la copa d’Europa–, tres lligues, cinc copes del Rei i tres copes d’Espanya. En quatre ocasions ha estat nomenat millor porter de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)