Futbol sala

Paco Sedano anunciarà demà la seva retirada

Futbol sala. El porter i capità del Barça, de 38 anys, ha decidit deixar de jugar per motius personals al final d’aquesta temporada

Paco Sedano ha decidit deixar de jugar i retirar-se per motius personals quan acabi aquesta temporada. El porter i capità del Barça farà demà una roda de premsa per explicar els motius. Ho anunciarà just abans del tercer partit de la final de la lliga contra el Movistar Inter (2-0), que els blaugrana necessiten guanyar per seguir aspirant al títol.

El madrileny, de 38 anys, havia renovat a principis d’any el seu contracte amb el conjunt blaugrana fins al 2020. Paco Sedano, va arribar al Barça l’any 2007, i hi haurà jugat onze temporades. Ha format part del millor Barça de la història i amb les seves grans actuacions sota els pals ha ajudat a guanyar dos títols de la UEFA Futsal Cup –la copa d’Europa–, tres lligues, cinc copes del rei i tres copes d’Espanya. En quatre ocasions ha estat nomenat millor porter de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)