Més esport

L’Emeraude i el Six Jaguar guanyen la Vela Clàssica

Vela. La segona edició de la regata de la Costa Brava proclamava també el campió de Catalunya, un títol que va ser per a Juan López (Sa Bardissa II)

Vittorio Cavazzana amb l’Emeraude i Anthony Ball amb el Six Jaguar van guanyar la segona edició de la regata Vela Clàssica Costa Brava, disputada el cap de setmana a l’Estartit en diversos recorreguts establerts al litoral de la localitat empordanesa. La cita va proclamar, també, Juan López campió de Catalunya d’embarcacions clàssiques i d’època amb la segona posició que va aconseguir amb el Sa Bardissa II.

Cavazzana (Real Club Nàutic de Barcelona) va ser el vencedor de la categoria d’embarcacions clàssiques i d’època i, Ball (Club Nàutic Estartit); de la RI en la que competien embarcacions d’esperit de tradició –construïdes després del 1975 però amb dissenys clàssics–. Santiago Godó amb el Bon Temps (1926) va rebre el premi Top Sailing Charter (TSCH) a l’embarcació més antiga i, el del concursant més perseverant, que va ser pel Pandia de Paco Barnusell.

El President del Club Nàutic Estartit, Jordi Ponjoan, va dir que la regata “havia estat un èxit” i va explicar que l’objectiu del club organitzador és “convertir la competició en un referent dins el circuit de regates de vela”. “Pels patrons i pels turistes és un plaer poder gaudir d’unes embarcacions tant boniques com les que formen part de la competició” va posar en valor Ponjoan, que destacava també el joc net entre els participants.

La regata va començar divendres al migdia, seguint el recorregut de l’Estartit a l’Escala i tornar a l’Estartit. Dissabte i diumenge es van dur a terme les altres dues proves, al voltant de les Illes Medes i de la Badia de Pals. 10 embarcacions van formar part de la regata, quatre més que l’any abans en l’estrena .

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)