Arribar i moldre

Waterpolo. El combinat espanyol femení va batre Grècia (9-8) i té un peu i mig a la final mentre que el masculí va apallissar Turquia (20-5)

La selecció espanyola va reaccionar a temps i es va estrenar amb una victòria contra Grècia (9-8) que la deixa virtualment classificada per a la final de dissabte. Les de Miki Oca van dur la iniciativa en la primera part (4-3), però després del descans Grècia va firmar un parcial d’1 a 4 (5-7). A l’hora de la veritat les catalanes Maica Garcia, Paula Leiton i Clara van canviar la dinàmica (9-7) i el darrer gol de les gregues va ser estèril. El combinat espanyol disputarà avui un partit accessible amb Portugal i dissabte, la final contra Itàlia, que ahir es va desfer de França.

Estrena demolidora

L’equip espanyol masculí no ho tindrà tan fàcil per accedir a la final, però ahir tampoc no va patir en l’estrena contra Turquia, a la qual va apallissar per un contundent (20-5), avui s’enfronta a Grècia (20.50 h).