Handbol

Espanya goleja Turquia (30-19) i es penja el bronze

Handbol. L’equip del català Jordi Ribera només ha donat opcions als turcs en l’inici del partit

La selecció estatal de handbol ha aconseguit aquest matí la medalla de bronze dels Jocs Mediterranis, superant amb molta autoritat Turquia (30-19) . A l’equip de Jordi Ribera, però, li ha costat entrar en el partit, possiblement per l’horari matinal. L’equip turc ha imposat la seva defensa 5-1, però quan la màquina dels hispanos ha començat a rutllar no han tingut opcions.

La selecció espanyola es ha sabut repartir molt bé el seu atac, tant pel centre com pels extrems. En defensa, el bon estat de forma del porter, Sergey Hernández i d’gnacio Biosca, han estat determinants. El cas és que la diferència en el marcador ha anat augmentant fines el 15-8 de la mitja part.

L’equip del català Jordi Ribera n’ha tingut prou amb funcionar a mig gas per arribar als 14 minuts del segon període amb una diferència de nou gols (21-12). El tram final s’ha jugat amb tot dat i beneït i l’equip estatal ha acabat imposant-se clarament per 30-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)