Handbol

Tres triomfs dels amfitrions en la vintena Granollers Cup

Handbol. El club granollerí es va imposar en cadets i juvenils masculins, i en alevins femenins, i va perdre les dues finals infantils contra el Südbadischer

La vintena edició de la Granollers Cup va tenir diumenge el fi de festa amb els deu títols en joc que es van repartir per a cinc equips catalans (tres del BM Granollers i un per a la Roca i el Martorell), dos d’alemanys (Südbadischer), dos de noruecs (el KFUM i l’IK Vag 02) i un d’andalús (el Playa Sevilla). El colofó del prestigiós torneig internacional de base, amb més de 5.000 jugadors de 17 països, van ser les finals cadets, les categories amb més participació, en què el conjunt amfitrió es va imposar a la selecció catalana, per 18-21, i l’IK Vag J02 es va mostrar molt superior en el derbi noruec contra l’Stabaek (5-15).

El BM Granollers va ser present en cinc finals, i a més de la categoria cadet masculina, també va sortir victoriós del duel entre alevines femenines contra la Roca (15-20) i el juvenil masculí contra el Villa de Aranda (13-20). El club granollerí, en canvi, va perdre les dues finals en categoria infantil, a mans del mateix rival, el Südbadischer alemany, tant en nois (19-16) com en noies (15-14). La Roca, amb tres finals, també va estar molt ben representada, tot i que només va poder cantar victòria en el partit decisiu d’alevins, contra el Pays d’Aix Provence (5-11). A més de la final alevina femenina contra el Granollers també van perdre la juvenil femenina, contra el KFUM noruec (12-14).

En les finals júniors, per a jugadors i jugadores nascuts entre el 1997 i el 1999, els títols van ser per al conjunt masculí del Playa Sevilla, que es va imposar a les Franqueses per un ajustat 13-12, i per a l’equip femení del Martorell, que va vèncer més clarament l’Skanela IF suec, per 13-8.

ALEVINS
Aleví masculí
Pays d’Aix Provence - la Roca 1 5-11
Aleví femení
La Roca - Granollers 1 15-20
INFANTILS
Infantil masculí
Südbadischer - Granollers 1 19-16
Infantil femení
Südbadischer - Granollers 1 15-14
CADETS
Cadet masculí
Selecció catalana - Granollers 1 18-21
Cadet femení
Stabaek - IK Vag J02 5-15
JUVENILS
Juvenil masculí
Villa de Aranda - Granollers 2 13-20
Juvenil femení
La Roca 1 - KFUM-2 12-14
JÚNIORS
Júnior masculí
Playa Sevilla - les Franqueses 13-12
Júnior femení
Martorell - Skanela IF 13-8

Els records de Rodrigo Corrales

El porter gallec del París Saint-Germain i de la selecció espanyola Rodrigo Corrales, padrí del torneig juntament amb la navarresa Nerea Pena, es va mostrar especialment il·lusionat d’exercir aquest paper. “És un orgull. És un torneig de base increïble a nivell europeu i mundial, motiu pel qual m’encanta que hagin comptat amb mi per ser la referència en la 20a edició”, va comentar en el lloc web del torneig. De fet, Corrales ja havia competit en la Granollers Cup de petit, quan militava al Cangas: el 2003 van acabar tercers i el 2004 van guanyar i va ser escollit el millor porter. “Va ser la primera experiència en l’àmbit internacional. Va ser una oportunitat increïble”, recorda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)