Tennis

Nadal torna als quarts de final set anys després

Tennis. El manacorí ha guanyat Vesely en tres sets i es classifica per a l’eliminatòria de quarts de final per primer cop des del 2011; Federer i Serena, també són ja a quarts

Rafa Nadal s’ha classificat pels quarts de final del torneig de Wimbledon per primer cop des del 2011 després de guanyar al txec Jiri Vesely en tres sets (6-3, 6-3 i 6-4) en un matx que el manacorí ha dominat en tot moment. El número u de l’ATP ha començat molt seriós, situant-se 4-1 a les primeres de canvi, i no ha donat opció a Vesely. Amb un molt bon tennis, Nadal ha dominat també el segon parcial, i també el tercer i definitiu, que malgrat tenir una petita baixada de rendiment, ha guanyat per 6-4. El tennista de Manacor haurà d’esperar a demà per conèixer el seu rival, que sortirà del partit que ha quedat avui suspès entre Juan Martín del Potro i Gilles Simon, que domina l’argentí per 2 sets a 1.

Aquest migdia, el suís Roger Federer (1), guanyador del torneig en vuit ocasions, també s’ha classificat per als quarts de finals després de derrotar el francès Adrian Mannarino (22) per 6-0, 7-5 i 6-4 en una hora i 45 minuts. Federer segueix sense cedir cap set en el torneig i ja n’encadena 32 de guanyats, entre l’edició de l’any passat i la d’enguany. El seu rival serà el vencedor del partit que han de jugar aquesta tarda el sud-africà Kevin Anderson (8) i el francès Gael Monfils.

Mannarino, que amb 5-0 en contra s’ha convertit en el primer jugador que es guanya una pilota de break davant de Federer enguany a Wimbledon, ha perdut més tard una gran oportunitat de reingressar en el partit en el tercer acte. Amb 3-4 a favor, el francès ha tingut un 15-40 que Federer ha resolt amb dos bons segons serveis. En el posterior avantatge de Mannarino –tercera pilota de break i quarta global– ha clavat un ace. El suís ha segellat el seu quart trencament del partit i ha tancat el duel amb solvència. Federer jugarà contra el sud-africà

Kevin Anderson en els quarts de final.

El serbi Novak Djokovic, que està jugant a un gran nivell, s’enfrontarà al japonès Kei Nishikori, mentre que el canadenc Milos Raonic jugarà contra el nord-americà John Isner.

En el quadre femení, la set vegades campiona de Wimbledon ha guanyat aquesta tarda a la russa Evgeniya Rodina per 6-2 i 6-2 en poc més d’una hora i s’ha confirmat, de nou, com candidata al títol, sobretot després que no hi hagi cap de les deu primeres cap de sèrie en l’eliminatòria de quarts de final. L’exnúmero u mundial ha estat molt superior a la seva rival, fet que queda demostrat en els 10 aces i 30 cops guanyadors de la nord-americana, en un matx que no ha tingut història. Bé, sí, el de ser el primer partit entre dues en el quadre principal d’un torneig de Grand Slam. Ara, Serena, que disputarà els quarts de final de Wimbledon per 13a vegada, s’enfrontarà a la italiana Camila Giorgi.

La resta d’enfrontaments de quarts de final del quadre femení són Cibulkova contra Ostapenko, Kasatkina contra Kerber i Bertens contra Goerges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)