Handbol

Petrus: “És un honor”

Handbol. El jugador brasiler, que ahir va ser presentat com a nou lateral esquerre del Barça, té com a principal objectiu guanyar la Champions, la “màxima competició” de clubs

Thiagus Petrus va ser presentat ahir com a jugador del Barça per a les dues temporades vinents. El brasiler, provinent del Pick Szeged, ocuparà la posició de lateral esquerre, des de la qual espera contribuir als èxits de l’equip de Xavi Pascual: “És un honor per a mi jugar al Barça, i espero acoblar-me ràpidament a l’equip. [...] M’han dit meravelles d’aquest club tots els jugadors amb qui he parlat.” Petrus va assegurar que està a disposició de Pascual per fer la feina que toqui: “Espero aportar una mica de tot. Puc fer el que l’equip necessiti de mi. No m’importa si haig de treballar més en atac o en defensa. El més important és que l’equip guanyi.” El jugador brasiler va revelar que la seva principal il·lusió seria guanyar la Champions: “És la màxima competició a nivell de clubs, i aquest és el millor lloc per aconseguir-la.” Petrus va subratllar quines creu que són les seves principals virtuts com a jugador: “És en el canvi de la defensa al contraatac quan es poden fer gols fàcilment. És aquí on es guanyen els partits i on em sento més còmode.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)