Tennis

Els reptes de Serena

Final femenina. Williams pot convertir-se contra Kerber en la primera jugadora des de Clijsters que guanya un Grand Slam després de ser mare i pot igualar els 24 títols grans de Margaret Court

Angelique Kerber és l’últim obstacle que separa Serena Williams del seu primer títol de Grand Slam després d’un llarg període de baixa per maternitat. La final entre la jugadora alemanya i la nord-americana (15 h) és la reedició de la que ja van disputar fa dos anys, en què es va imposar la petita de les germanes Williams. De fet, l’americana, absent de Wimbledon l’any passat, ha guanyat les dues últimes edicions que ha disputat del torneig londinenc (2015 i 2016), i ja encadena vint victòries de partit. Williams també té l’oportunitat d’allargar fins a 24 el nombre de títols de Grand Slams aconseguits, una xifra amb la qual igualaria el rècord de Margaret Court. Amant dels reptes, Williams ja va ser capaç de guanyar un Grand Slam mentre estava embarassada de la seva filla Alexis Olympia. Va passar un any retirada i ara té l’oportunitat de convertir-se en la primera jugadora des de la belga Kim Clijsters (Austràlia 2011) que guanya un Grand Slam després d’haver estat mare. No ho tindrà fàcil. La seva rival alemanya només ha perdut un set en tot el torneig i sembla que ha recuperat la millor versió del seu joc, gràcies al qual va aconseguir els títols dels oberts d’Austràlia i els Estats Units el 2016, any que va acabar com a número u del rànquing de la WTA. Segur que espera el moment per revenjar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)