Tennis

Anderson, finalista després de sis hores i mitja de partit

Tennis. El sud-africà tomba John Isner en un partit inacabable, amb un cinquè set que ha acabat 26-24, i es fica en la final de Wimbledon

Kevin Anderson ha aconseguit un lloc en la final masculina de Wimbledon després d’imposar-se, en un maratonià partit de més de sis hores i mitja, el nord-americà John Isner (7-6, 6-7, 6-7 6-4, 26-24). El sud-africà ha decidit el duel en trencant el servei del seu rival en el joc 49 de l’últim set.

La pista central de Wimbledon ha viscut amb gran expectació l’enfrontament entre Isner i Anderson, dos tennistes de gran potència que tenen en la sacada la seva principal arma. Aquesta ha estat la semifinal més llarga del torneig londinenc.

El segon finalista sortirà del duel entre Rafa Nadal i Novak Djokovic, que s’ha suspès a mitjanit, després del tercer set i es reprendrà aquest dissabte després de la final femenina. El matx ha començat tardíssim. El seerbi ha guanyat el primer set (6-4), el manacorí ha replicat en el segon (3-6) i el tercer s’ha decidit en el tie break a favor de Djokovic (11-9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)