Ciclisme

Arnaud Demare guanya l’esprint de Pau

Ciclisme. El francès del Groupama, que ha hagut de passar un autèntic calvari a la muntanya, s’apunta el penúltim esprint del Tour, abans de París

Arnaud Demare (Groupama) ha guanyat la 18a etapa del Tour, amb 171 quilòmetres de transició entre la segona i la tercera dels Pirineus després de 3h46:50 i una fuga que el pilot ha tingut sempre controlada a menys de dos minuts. El velocista francès ha estat un dels protagonistes de les etapes de muntanya, per la seva dificultat en entrar en l’horari permès i, aquesta tarda a Pau en el parèntesi de la muntanya, ha guanyat el darrer esprint abans que el Tour arribi a París aquest diumenge.

Geraint Thomas (Sky) afronta demà l’etapa reina dels Pirineus, de 200 quilòmetres i mig entre Lorda i Laruns. Ho fa, el gal·lès, amb 1:59 sobre Tom Dumoulin (Sunweb), 2:31 respecte Chris Froome i 2:47 sobre Primoz Roglic (Lotto NL).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)