Waterpolo

Holanda, campiona

Torneig femení. Les neerlandeses van derrotar Grècia (6-4) a la final i van igualar Itàlia al capdavant del palmarès amb cinc títols

La selecció holandesa va obtenir el seu cinquè ceptre continental després de derrotar Grècia (6-4), el botxí de la selecció espanyola a les semifinals, i iguala Itàlia al palmarès.

L’exjugadora del Sabadell Genee i Stomphorst van avançar les neerlandeses (2-0), però les gregues van reaccionar (2-2). Holanda, però, va trobar la fórmula de contrarestar els atacs rivals i de mica en mica es va distanciar en el resultat i es va plantar al final amb dos gols de diferència (6-4).

Holanda, que havia perdut les dues últimes finals, assaboreix un títol continental després de 25 anys amb un bloc jove. Havia guanyat quatre de les cinc primeres edicions, l’última el 1993. Mentrestant, Grècia continua òrfena de títols continentals i ha perdut tres finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)