Ciclisme

Geraint Thomas

Primer de la general (Sky)

“M’estic tornant boig”

“No m’ho puc creure. M’estic tornant boig. No sé què dir. És simplement aclaparador. No he pensat mai en això, i de cop he guanyat el Tour.” El gal·lès Geraint Thomas (Sky) es va mostrar molt emocionat al final de la contrarellotge en què es va assegurar virtualment el triomf en la classificació general del Tour. Thomas va explicar que va rebre ordres de no arriscar en els darrers quilòmetres de la contrarellotge.

L’holandès Tom Dumoulin (Sunweb) es va mostrar molt sorprès quan li van comunicar que era el guanyador de l’etapa, que havia estat el primer de la contrarellotge: “Pensava que Froome estava un segon davant meu quan he creuat la línia de meta. Tothom em deia que anava segon per un segon.” El campió mundial de contrarellotge va comparar la decepció de l’etapa de divendres amb l’alegria del seu triomf: “Ahir [per divendres] vaig passar un moment molt difícil i tota la frustració em va sortir al final. Avui no m’ho puc creure. És increïble. Soc segon del Tour.”

El quatre cops guanyador de la cursa francesa, el britànic Chris Froome (Sky), va explicar sobre el seu tercer lloc: “Pujar al podi amb Geraint Thomas és un somni, increïble després de l’etapa tan difícil d’ahir [divendres]”, i va assegurar que havia arribat a pensar que no seria possible.

L’eslovè Primoz Roglic (Lotto Jumbo) va perdre el tercer lloc del podi en la contrarellotge: “He fet el que he pogut i estic content. No em penedeixo de res. Em sento feliç i orgullós.”

CHRIS FROOME

“Vaig arribar a pensar que no seria possible pujar al podi; estic content”

TOM DUMOULIN

“Vaig passar un moment difícil. No ho puc creure: soc segon del Tour”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)