Ciclisme

Clàudia Galicia, avui a l’europeu de Glasgow

Ciclisme. L’osonenca del Megamo, campiona estatal d’XCO i plata fa un any en la modalitat de marató, espera repetir el 21è lloc del 2017

“És un circuit molt tècnic, amb un parell de pujades i 160 metres de desnivell positiu”, va dir Clàudia Galicia sobre la cursa que disputa avui, corresponent al campionat d’Europa de BTT en la modalitat olímpica. “El meu objectiu és gaudir de la cursa i de la bici i mirar de repetir el resultat de l’any passat”, va explicar la corredora del Megamo, que fa un any va ser 21a en XCO i plata en marató. Present en les copes del món de la modalitat olímpica enguany amb l’equip gironí que lidera Jofre Cullell, Galicia va guanyar el campionat estatal aquest juliol malgrat els problemes de salut que arrossega.