Natació

Marina Garcia i Jessica Vall passen a la final dels 200 braça de l’europeu

Natació. La del CN Sabadell hi ha entrat amb la segona millor marca i la del CN Sant Andreu, que ha guanyat la seva semifinal, amb la sisena

Marina Garcia (Sabadell) i Jessica Vall (Sant Andreu) s’han classificat per la final dels 100 m braça amb comoditat. Jessica Vall ha guanyat la primera semifinal amb un registre de 2:25.95 i ha aconseguit la classificació per llocs. Marina Garcia ha disputat la segona semifinal, amb les altres favorites i després de fer una gran cursa ha acabat segona amb un registre de 2:24.31. Aquesta segona semifinal ha sigut més ràpida i Marina Garcia ha passat a la final amb el segon millor temps. Jessica Vall ha entrat amb el sisè. La gran favorita la russa Iúlia Efimova ha marcat el millor registre, 2:23.49.

En la jornada del matí Àlex Ramos (Sant Andreu) s’ha quedat a setze centèsimes de passar a les semifinals dels 200 m lliure. El català ha guanyat la seva eliminatòria amb 1:49.50, i ha aconseguit el 23è millor registre. L’últim classificat per la semifinal ha acreditat 1:49.34. El mallorquí Marc Sánchez (Sabadell) ha fet 1:50.22, el 38è millor registre. En els 100 m esquena tampoc han accedit a les semifinals Àfrica Zamorano (Sant Andreu) i Cristina Garcia (Lleida), la primera ha fet el 27è millor temps amb 1:02.11 i la segona el 31è amb 1:02.84.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)