Atletisme

Bruno Hortelano, fora del podi dels 200 m

Atletisme. El velocista no ha pogut revalidar el títol que va aconseguir a Àmsterdam i es queda a una centèsima del podi

Decepció de Bruno Hortelano en l’europeu de Berlín després de quedar-se fora del podi en la cursa més esperada del campionat, la final dels 200 m. El turc Ramil Guliyev, campió del món i rival a batre, ha batut el rècord del campionat i ha esmicolat la seva marca personal en 12 centèsimes i ha guanyat la medalla d’or amb superioritat. El britànic Nethaneel Mitchell-Blake i el suís Alex Wilson han completat el podi amb una centèsima de marge sobre l’espanyol, que s’ha hagut de conformar amb la quarta plaça (20.05).

Hortelano defensava el títol que havia aconseguit en els campionats europeus d’Àmsterdam el juliol del 2016, setmanes abans de patir l’accident de trànsit que hauria pogut acabar amb la seva carrera, però no ha pogut ni tan sols tornar a pujar al podi. 2016. En declaracions a RTVE després de la cursa, Hortelano s’ha mostrat content de poder ser al campionat després del seu accident.

Plata per a Carro

Sí que ha aconseguit medalla el madrileny Fernando Carro en la final dels 3.000 m obstacles, per darrera del francès Mahiedine Mekhissi-Benabbad, que ha guanyat la medalla d’or amb un temps de 8:31.66. El podi l’ha completat l’italià Yohanes Chiappinelli.

En la final dels 400 m tanques masculí, el noruec Karsten Warholm ha guanyat la medalla d’or amb un temps de 47.64, seguit del turc Yasmani Copello i l’irlandès Thomas Barr. L’espanyol Sergio Fernández ha estat setè amb un temps de 48.98.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)