Futbol sala

David Álvarez, el referent

Futbol sala. El jugador del rejovenit Industrias Santa Coloma serà, amb només 20 anys, en el capità més jove de la història del club colomenc

Amb cara de postadolescent i amb alguna clapa a la barba però amb ànima de veterà. David Álvarez agafarà responsabilitats enguany en el nou Industrias Santa Coloma. El jove jugador barceloní, de només 20 anys, serà el primer capità d’una plantilla que, després d’un estiu convuls, ha rebaixat la mitjana d’edat fins als 24,5 anys. David Álvarez que tot just complirà la seva segona temporada com a jugador del primer equip a tots els afectes, relleva Ari Santos, un il·lustre veterà que va decidir fa uns mesos deixar la disciplina colomenca per emprendre el seu projecte personal. Abans, les quatre barres lligades al braç i a un escut de la localitat de Santa Coloma, les havien dut homes de la talla i la trajectòria de Dani Salgado, Rubén o Rafa López, referents al club. David compartirà la capitania amb Pablo de Moral i Cristian Domínguez. L’ala i el porter repeteixen respecte de la temporada passada.

Tot just serà la segona temporada dels jove jugador colomenc en el primer equip, però la maduresa que ha exhibit i la desimboltura sobre el terreny de joc, a més de la responsabilitat fora de la pista, han fet prendre la decisió al cos tècnic. David és un ala esquerra com a especialitat però és un home molt polivalent –Ari el va comparar amb la primera etapa de Sergio Lozano.

David Álvarez podrà estrenar la seva flamant capitania dimecres que ve en el primer amistós que disputarà l’Industrias Santa Coloma contra Lo Cargol de Lleida, un equip de la segona divisió B.

LA MITJANA

24,5
anys.
La marxa de jugadors veterans ha fet que la mitjana d’edat baixi significativament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)