Tennis

Nadal, primer classificat per a la copa Masters

Tennis. El triomf contra Cilic a Toronto va tenir doble premi i Tsitsipas continua també el seu camí triomfal tombant Thiem

El triomf d’ahir de Rafa Nadal contra Marin Cilic (2-6, 6-4 i 6-4) en els quarts de final de Toronto el va convertir en el primer tennista que s’assegura la classificació per a la copa Masters de Londres. Nadal, primer cap de sèrie al Canadà, jugarà en la penúltima eliminatòria contra el rus Karen Katxanov. La reacció del manacorí a partir del segon set va deixar Cilic sense capacitat de resposta.

El jugador de les Illes, amb tot, no va ser l’únic protagonista de la jornada d’ahir. El grec Stefanos Tsitsipas (19 anys) i finalista de l’últim Godó va tombar el segon favorit, l’alemany Alexander Zverev, després de derrotar en les eliminatòries prèvies dos dels altres grans favorits, el belga Dominic Thiem i el serbi Novak Djokovic, encara irregular tot i el triomf a Wimbledon. En les semifinals Tsitsipas jugarà contra el sud-africà Kevin Anderson, que va escombrar de la pista el búlgar Grigor Dimitrov (6-2 i 6-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)