Atletisme

Guerrero guanya els 800 m en l’iberoamericà

Atletisme. La banyolina es va imposar amb un registre de 2:04.55. Romero, en els 3.000 m obstacles, i Clemente, en perxa, van ser quarts

La banyolina Esther Guerrero (New Balance) va guanyar el títol iberoamericà dels 800 m en imposar-se en una cursa tàctica amb un registre de 2:04.55. Esther Guerrero va imposar la seva velocitat en la recta final i es va emportar la medalla d’or. La segona posició d’aquest campionat que s’està disputant a la localitat peruana de Trujillo va ser per a la uruguaiana Deborah Rodríguez, amb 2:06.19, mentre que la balear Natalia Romero (Unicaja) va ser tercera amb 2:06.54.

Els altres dos atletes catalans que van competir en les darreres jornades del campionat iberoamericà van acabar en la quarta posició. En els 3.000 m obstacles el lloretenc Jonathan Romero (Lloret La Selva) va ser quart amb un registre de 8:55.24, una mica allunyat del podi, ja que el peruà Herley Labra va ser tercer amb 8:41.29. El títol va ser per al brasiler Altobeli da Silva, amb 8:35.57. En la perxa la manresana Mònica Clemente (Avinent Manresa) també va ser quarta amb un millor salt de 4,10. El títol el va guanyar la brasilera Juliana Campos amb una marca de 4,40 m, mentre que les altres posicions del podi es van situar en 4,20 m.