Futbol sala

El Barça debuta amb una victòria plàcida a la copa Intercontinental

Futbol sala. Els d’Andreu Plaza han dominat en tot moment contra un Elite Futsal molt inferior

Bon debut del Barça Lassa a la copa Intercontinental de futbol sala, un títol que falta a les vitrines blaugrana i que els d’Andreu Plaza volen conquerir aquest any. Els catalans s’han imposat a l’Elite Futsal d’Estats Units per 8-0 en el primer partit de la fase de grups i han fet un pas important per ser a les semifinals. Esquerdinha ha obert la llauna després d’una acció de Leo Santana i Joselito ha ampliat l’avantatge amb un fort xut que ha entrat per l’escaire. Els d’Andreu Plaza han estat superiors en tot moment i abans del descans, Zúñiga ha marcat en un gol en pròpia porteria que ha situat el 3-0 a favor dels blaugrana.

Després de la represa, Ferrao ha sentenciat amb dos gols més, que han donat el primer triomf pels catalans. La segona part no ha tingut història però ha servit perquè Dyego i Esquerdinha han ampliat l’avantatge i Adolfo ha arrodonit la festa amb el 8-0.

Demà, Elite Futsal s’enfrontarà a l’altre equip del grup, el Magnus brasiler, i dimecres, el Barça s’enfrontarà al Magnus , un dels favorits, en l’últim partit de la fase de grups.