Atletisme

En joc els 32 diamants

Atletisme. La Lliga del Diamant reparteix els premis amb la disputa d’una final en dos dies, avui a Zuric i demà a Brussel·les

La Lliga del Diamant ha arribat a la final en dos dies, i avui i demà es repartiran els 32 diamants i els mateixos txecs per 50.000 dòlars als guanyadors de les 32 proves que es disputaran en els mítings de la Weltklasse de Zuric i el memorial Van Damme de Brussel·les. Només avui ja saltaran a la pista onze campions olímpics, dotze de mundials i onze més d’europeus per disputar duels molt interessants. Des de l’any passat les finals de la Lliga del Diamant són molt més directes. Els participants s’hi han classificat després d’anar sumant punts en les diferents proves del circuit, però aquests punts ja no compten en la final. Anteriorment sí que valien els punts acumulats i els guanyadors molts cops ja estaven decidits. En aquesta ocasió, el que guanyi la prova s’emportarà el diamant i el premi en metàl·lic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)