Hoquei sobre herba

Els favorits no perden el temps

Hoquei sobre herba. Resolen els quarts de final del campionat de Catalunya per la via ràpida

El Junior, el Polo, l’Atlètic Terrassa i l’Egara no van fallar ahir en les seves respectives eliminatòries de quarts de final del campionat de Catalunya. Els santcugatencs van vèncer (0-2) el Barça a l’estadi Pau Negre de Barcelona fent gala dels punts forts que el van dur a ser subcampió de la lliga passada. “Els jugadors fa moltes setmanes que treballen pel seu compte i ens hem notat un punt per sobre físicament. Estic molt content de la feina dels meus jugadors”, va comentar Roger Pallarols, el tècnic santcugatenc, després del partit. “El Junior continua amb el mateix bloc que l’any passat i nosaltres tenim molta feina per davant per acabar d’ajuntar totes les peces noves. Encara tenim molt de marge de millora”, va reconèixer Oriol Torras, tècnic del Barça. El Junior es veurà les cares en les semifinals amb el Polo, que es va desfer de l’Egara 1935 sense cap mena de mirament (9-0).

L’altra eliminatòria la disputaran l’Atlètic i l’Egara. Els grocs van superar el Vallès, el segon equip de l’entitat terrassenca, per 2 gols a 0. Dos gols de Pol Parrilla des del penal córner van ser suficients per segellar el bitllet de les semifinals per a l’equip d’un Xero Gasol que ahir, a Can Salas, s’estrenava en competició oficial com a primer entrenador de l’Atlètic. L’Egara va superar (2-0) el Terrassa al Pla del Bonaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)