Futbol sala

Pedra de toc ‘rara avis’

Futbol sala. El Barça Lassa es veu les cares en les semifinals de la copa Intercontinental amb el Carlos Barbosa, un conjunt més abonat al joc col·lectiu europeu que al patró anàrquic brasiler

El Barça Lassa disputa avui (10.30 h, Esport 3 Barça TV i Gol) les semifinals de la copa Intercontinental contra el Carlos Barbosa brasiler. L’equip que dirigeix Marquinhos Xavier, que també és l’actual seleccionador del país, s’ha plantat a les semifinals de la competició invicte i havent sumat dos triomfs contra el Chonburi (3-2) i Los Angeles (5-0). A més, el Carlos Barbosa és l’actual líder de la lliga després de quinze jornades. “No crec que el partit es desequilibri perquè portem més rodatge. Seran quaranta minuts molt intensos”, va advertir el tècnic del vigent campió de la Libertardores. “Hem de recordar que nosaltres estem començant i que aquesta competició no és objectiu prioritari. Tot i això, sempre sortim a guanyar”, va respondre Andreu Plaza, el tècnic del Barça, que també va voler remarcar les virtuts del rival d’avui. “Són un equip molt diferent al que ens vam enfrontar dimecres. El Carlos Barbosa és un equip més europeïtzat. Crec que ens beneficia que no siguin tan anàrquics. A Europa es juga amb més disciplina tàctica. Tàcticament són un equip molt avançat tot i no tenir cap estrella ni cap jugador que sobresurti”, va analitzar Plaza, que també va voler destacar l’habitual competitivitat dels jugadors brasilers. “Sempre competeixen bé”, va dir. Serà una pedra de toc interessant per veure l’evolució del conjunt blaugrana.

En l’altra semifinal (13 h) es veuran les cares el Chonburi tailandès i el Magnus Futsal brasiler, que va guanyar per la mínima (1-0) el Barça en la fase de grups.

Són un equip molt avançat tàcticament i no són anàrquics. Això creiem que ens beneficia
Andreu Plaza
entrenador barça lassa
No crec que el partit es desequilibri perquè portem més rodatge. Seran 40 minuts intensos
Marquinhos Xavier
entrenador carlos barbosa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)