Hoquei sobre herba

L’Egara i el Polo, a la final

Hoquei sobre herba. Lluitaran pel títol del campionat de Catalunya avui (16.05 h, Esport3) després de desfer-se de l’Atlètic i el Junior

L’Egara i el Polo repetiran avui (16.05 h, Esport3) la final del campionat de Catalunya. Aleshores, els barcelonins es van imposar sense miraments als ratllats (4-0), que avui, a les instal·lacions del conjunt de la Diagonal, buscaran canviar el signe d’aquell partit. Ahir, el conjunt egarenc, que dirigeix Patricio Keenan, es va desfer per la mínima (2-1) del seu rival ciutadà, l’Atlètic Terrasa. Els grocs es jugaran la medalla de bronze amb el Junior, que va caure, també per la mínima, amb el Polo (3-2).

Van posar tota la carn a la graella els locals en l’inici del partit. Dues dianes de Borja Llorens i Fortuño van posar molt coll amunt el duel als santcugatencs que van reaccionar per mitjà de Frank di Mercurio. Alex Gil, al final del segon quart, va igualar el duel però el Polo es va acabar imposant amb un gol d’Àlex Casasayas.

+

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)