Waterpolo

Espanya empata amb Austràlia (8-8) i es classifica

Waterpolo. La selecció estatal femenina es fica als quarts de final del mundial com a segona de grup

El combinat estatal femení, amb una gran presència de catalanes, jugarà els quarts de final del mundial després d’empatar a vuit gols contra Austràlia en el darrer partit de la fase de grups. La diferència de gols ha afavorit l’equip de Miki Oca que, com el seu rival d’avui, en els dos partits anteriors havia caigut davant Rússia i havia vençut a la Xina.

El duel ha estat dur, com era d’esperar. Bea Ortiz ha obert el marcador, aprofitant una superioritat, en la primera acció d’atac, però un parcial de 2-0 per a les australianes ha donat la volta al marcador (2-1) abans del final de la primera mànega. Lloret ha empatat en el segon període (2-2), però, de nou, dues dianes consecutives de les oceàniques les ha posat en avantatge (4-2). Tot i que Anni Espar ha retallat la diferència a 4.51 del descans, les australianes han eixamplat la diferència fins als tres gols (6-3). Abans del final del quart llarg, això sí, Bea Ortiz ha col·locat el 6-4.

Buckling ha fet saltar les alarmes fent el 7-4, Lloret ha respost amb el 7-5 i dos nous gols del combinat estatal, signats per Pili Peña i Bea Ortiz, han posat l’empat (7-7) abans que es juguessin vuit minuts definitius. Al final, el resultat ha estat de 8-8 després d’un últim quart trepidant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)