Futbol sala

Final sense sorpreses a la copa Catalunya

Futbol sala. El Barça Lassa ha eliminat el Penya Esplugues (3-7) i diumenge jugarà la final contra l’Industrias Santa Coloma, que s’ha imposat a l’Escola Pia Sabadell (4-6)

El Barça Lassa i l’Industrias Santa Coloma jugaran diumenge al migdia la final de la copa Catalunya. Les semifinals que s’han disputat avui al Palau Blaugrana no han deixat lloc a les sorpreses i els dos millors equips catalans de futbol sala s’han imposat en els seus partits.

El Barça ha guanyat al Penya Esplugues per 3-7 en un partit que ha tingut un inici frenètic. L’equip d’Andreu Plaza ha situat ben aviat un 0-2 en el marcador amb gols de Serrano i Ferrao que Tamayo i Guillem Rodríguez han igualat en dos minuts. Sergio Lozano, però, ha tornat a posar per davant als blaugrana amb un potent xut exterior en el minut 7 de partit. El matx estava boig, i el Barça podria haver ampliat l’avantatge amb un contraatac però el porter del Penya Esplugues, Sergi Domínguez, ha tallat amb un peu el xut d’Aicardo.

En la represa, el Barça ha dominat i ha ampliat l’avantatge en només dos minuts, amb gols d’Esquerdinha i Boyis. Lindes ha escurçat distàncies amb el 3-5, premi a la reacció del Penya Esplugues. La resposta del Barça Lassa ha estat una pilota al pal d’Esquerdinha i, poc després, un gol d’Aicardo aprofitant que els del Baix Llobregat jugaven amb porter-jugador. Adolfo ha sentenciat amb el 3-7 a tres minuts pel final.

El seu rival serà l’Insdustrias Santa Coloma, que ha eliminat l’Escola Pia Sabadell amb un triomf per 4-6. Ximbinha ha avançat els colomencs en el minut 4, però el conjunt vallesà ha empatat ben ràpid amb una diana de Pepe Font. L’Escolta Pia Sabadell ha posat en problemes als de Santa Coloma, però Pol ha fet l’1-2 per donar tranquil·litat als seus. Els sabadellencs, però, no han abaixat els braços i en el minut 13 han empatat amb un gol de Carles Comedran. L’Industrias Santa Coloma ha tingut una bona ocasió per desfer l’empat abans del descans amb un xut de vaselina de Pol, però no ha estat fins l’últim minut del primer temps que Albert Cardona ha tornat a posar per davant l’equip colomenc, que ha arribat al descans guanyant per 2-3.

En la represa, el conjunt que entrena Óscar Redondo han estat superiors i però Pol ha enviat una pilota al pal en el 25’ que podria haver estat l’empat de l’Escola Pia Sabadell. L’Industrias Santa Coloma ha intentat escapar-se en el marcador amb gos d’Uri Santos i Albert Cardona, i ho han aconseguit amb la diana de Ximbinha. David ha marcat un gol en pròpia porteria que ha servit als de Sabadell per retallar fins el 4-6.