Ciclisme

La bicampiona olímpica Kristina Vogel queda paraplègica

Ciclisme. L’alemanya va xocar contra un altre ciclista el passat mes de juny

L’alemanya Kristina Vogel, bicampiona olímpica de ciclisme, ha explicat a la revista alemanya Der Spiegel que ha quedat paraplègica després de l’accident que va tenir el passat 26 de juny, quan va topar contra un altre ciclista en una pista a la localitat alemanya de Cottbus durant un entrenament. Vogel, de 27 anys, va ser operada d’urgència en un hospital de Berlín, però fins avui no s’ha sabut l’abast exacte de la lesió, tot i que ja es va informar de que era una lesió a la columna. “És una merda, no puc dir-ho de cap altra manera. Faci el que faci, sé que no tornaré a caminar”, ha afirmat Vogel a la revista alemanya, i ha afegit que “sempre he cregut que com més aviat assumeixi la situació, abans aprendré a viure amb ella”.

Kristina Vogel ha guanyat dos ors olímpics. El primer, a Londres 2012 en la modalitat d’esprint per equips amb Miriam Welte, i el segon a Rio 2016, en modalitat individual. Al Brasil també es va penjar un bronze olímpic en la prova per equips. A més, ha guanyat 11 ors, una plata i quatre bronzes en els mundials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)