Waterpolo

Sense premi a Surgut

Waterpolo. La selecció espanyola perd per la mínima contra Austràlia en la lluita per la tercera posició en la copa del món

Espanya 8 austràlia 9

ESPANYA:Ester, Bach, A. Espar (4), B. Ortiz, M. Ortiz, Lloret (1), C. Espar, Peña, Gual (1), Crespi (1) i Leitón (1).AUSTRÀLIA:Hedges, Palm, Gofers (1), Buckling (1), Halligan, Bishop, Knox (2), Webster (5), Ridge i Arancini.PARCIALS:0-2, 4-2, 2-3 i 2-2.

La selecció espanyola es va haver de conformar amb el quart lloc de la copa del món després de perdre per la mínima contra Austràlia. L’equip de Miki Oca va reaccionar bé a la millor posada en escena de les aussies (0-2) i va arribar al descans amb taules (4-4). En tot cas, el partit no tenia un dominador clar i la segona meitat es va convertir en un intercanvi de cops. Dos gols consecutius de Webster, un autèntic malson per a la defensa espanyola, vab acabar resolent el duel a favor de les oceàniques, que segurament arribaven més preparades a la cita. En un estiu molt carregat, el combinat estatal amb prou feines ha disposat d’una setmana per preparar la competició. El títol el va aconseguir la selecció dels Estats Units, que en la final va superar Rússia (8-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)