Més esport

El “supermundial” 2018

Pilota. Barcelona aspira a esdevenir un referent del 14 al 20 d’octubre en un campionat que aplegarà 14 seleccions i més de 300 esportistes

“El supermundial Barcelona 2018”, com el va qualificar ahir el president de la Federació Catalana de Pilota, Agustí Brugués, aplegarà, del 14 al 20 d’octubre al centre olímpic de la Vall d’Hebron, que ja va ser seu de la pilota en els Jocs del 1992, i a les instal·lacions del Bac de Roda, més de 300 jugadors de catorze seleccions. Destaquen l’espanyola, amb set títols mundials en les disset edicions precedents, i la francesa, que n’ha conquerit sis i que, segons Brugués, arriba amb ganes de gresca. L’últim mundial, però, es va disputar el 2014 a Zinacantepec (Mèxic) i la selecció amfitriona va ser proclamada campiona. La competició es disputarà en les modalitats de mà, pala-paleta, cesta punta i frontennis. El president va revelar que les entrades de les semifinals i les finals ja estan exhaurides, un símptoma inequívoc de l’interès que suscita el campionat, que aspira a convertir-se en un referent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)