Waterpolo

Doble derrota del Terrassa en la prèvia de la Champions

Waterpolo. Els catalans cauen contra els amfitrions del Team Strasbourg al vespre després de veure’s superats pel Jadran Carine al matí

La jornada no ha estat gens positiva per al CN Terrassa en la primera fase prèvia de la Champions. Els egarencs han caigut aquest vespre contra el Team Strasbourg per 10-8 i són dues derrotes en tres partits, així que se la jugarà demà davant La Valetta. Cal recordar que quatre dels cinc del grup passen a la segona fase. Els homes de Dídac Cobacho han vist com el tercer quart (4-1) els complicava molt la vida, fent inútil l’encert golejador de Bernat Sanahuja i Alberto Barroso, que han signat sis de les vuit dianes.

La desfeta se suma a la del matí, en què el CN Terrassa ha caigut per 10-8 davant Jadran Carine. L’equip que entrena Dídac Cobacho s’ha vist superat en el segon i el tercer quart, encaixant parcials de 5-2 i 2-0, que l’han deixat cinc gols per sota dels montenegrins. Tot i l’1-4 favorable de l’últim acte, els catalans no ha pogut evitar la derrota.. Sergi Mora i Alberto Barroso, amb tres dianes cadascún, han estat els màxims golejadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)