Ciclisme

Enric Mas triomfa al coll de la Gallina

Ciclisme. Simon Yates s’assegura el triomf a la general i Valverde s’enfonsa i perd el lloc en el podi

El mallorquí Enric Mas (Quick-Step) s’ha imposat en l’última gran etapa de la Vuelta, entre Escaldes i el coll de la Gallina, a Andorra, i l’anglès Simon Yates (Mitchelton-Scott) ha segellat el triomf en la general. Tal com s’esperava la jornada, de només 97,3 km però amb sis ports de muntanya, ha estat marcada pels atacs des del primer metre. El desgast ha passat factura en el duríssim port final. Alejandro Valverde (Movistar), que ha cedit 3:09, i Steven Kruijswijk (LottoNL) han perdut el seu lloc al podi en benefici de Mas, que s’ha confirmat com la gran revelació de la prova, i del colombià Miguel Ángel López (Quick-Step), un dels més actius durant tota la jornada.

La Vuelta acabarà demà a Madrid amb la tradicional etapa que serveix d’homenatge al vencedor. Amb el triomf de Yates es confirme el triplet britànic en les tres grans voltes. Chris Froome i Geraint Thomas es van imposar, respectivament, en el Giro d’Itàlia i el Tour de França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)