Rugbi

El Barça s’estrena amb una victòria a casa (19-12)

Rugbi. Derrota de la Santboiana (48-31), que suma un punt de bonificació

La primera jornada de la divisió d’honor no va poder veure la victòria dels dos equips catalans, ja que mentre que el Barça es va imposar a la Foixarda a l’Hernani (19-12), la Santboiana va caure en la seva visita al camp de l’Ordizia (48-31), tot i que va sumar un punt de bonificació en atac. Els blaugrana van sumar els primers quatre punts de la temporada en guanyar l’Hernani per un ajustat 19-12. Van dominar la primera meitat (14-0) i Rodrigo Ávalos i Felipe Alegría van aconseguir dos assajos. En la segona part, el conjunt basc es va anar apropant en el marcador fins al 14-12 gràcies a quatre cops de càstig. A onze minuts per al final Baptiste Bougeard va anotar un altre assaig i va sentenciar el partit.

La UE Santboiana no va poder guanyar en el seu primer partit i va ser derrotat al camp de l’Ordizia per 48-31. Va sumar, però, un punt de bonificació en atac perquè va aconseguir quatre assajos gràcies a Oriol Pujol, Dean Rossouw, Marco Mason i un assaig de càstig. Els de Sant Boi van anar al darrere en el marcador pràcticament durant tot el partit i en el descans ja perdien per 24-17.