Voleibol

El brasiler Vinicius Noronha, trobat mort a casa seva

Voleibol. Tràgic final del jugador brasiler del CV Teruel, de 26 anys

El jugador brasiler Vinicius Noronha Da Silva, del Club Voleibol Teruel, ha estat trobat mort al seu domicili aquest matí. Noronha, de 26 anys, estava citat, amb la resta de la plantilla, per desplaçar-se a la localitat d’Alcanyís, on havia de disputar el primer partit de pretemporada contra el conjunt castellonenc de L’Illa Grau. Davant la seva tardança membres del club s’han desplaçat fins a casa seva, on l’han trobat mort.

El jugador sud-americà jugava al club aragonès des de l’any 2015 i va ser escollit el millor jugador de la Superlliga passada en la seva posició, la de lliure. “No sabem res. Se l’han trobat mort al llit i la mort ha ocorregut durant la nit”, ha explicat Carlos Ranera, president del CV Teruel, abatut per la pèrdua del jugador. Ranera ha dit també que Noronha havia passat les proves d’esforç que es realitzen a la plantilla abans de començar la pretemporada i que, en elles, no s’havia detectat res preocupant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)