Futbol sala

El Barça, amb més feina del previst (4-2)

Futbol sala. Els blaugrana sumen el primer triomf de la Main Round de la UEFA Futsal Champions League davant un rocós Kremlin que ha plantat molta cara

El Barça ha superat el Kremlin francès en el debut a la UEFA Futsal Champions League, la màxima competició continental. I els hi ha costat als blaugrana tot i començar amb força el duel. Quan no s’havien ni complert els tres minuts de joc, la primera rotació ja ha marcat territori. Dues canonades en menys de 30 segons del brasiler Ferrão han suposat els dos primers gols (2-0) dels homes d’Andreu Plaza i el primer avantatge dels catalans, que se sentien còmodes sobre la goma del pavelló de Halle. El domini semblava total i les ocasions del Barça s’han succeït. Només han inquietat un parell de minuts en què el Kremlin ha tret el cap amb dues ocasions clares que ha aturat Dídac Plana. A les acaballes del primer temps, però, una gran jugada individual del francès Ba ha precedit el gol del Kremlin, obra d’Aigoun, que ha fet l’1-2 arribant al segon pal.

Un llançament de falta d’Esquerdinha a la fusta ha estat l’avís més perillós del Barça en els primers deu minuts de la represa. El porter Gozi s’ha convertit en el protagonista enmig d’un monòleg del conjunt blaugrana que, tot i això, no ha vist porteria. I quan més s’aprova el Barça al gol, els francesos s’han trobat l’empat; Roger ha desviat sense voler una centrada i s’ha fet el 2-2 en pròpia porta.

Amb l’empat, els blaugrana s’han tret la son de les orelles, han reaccionat amb agilitat i han sentenciat el duel. Esquerdinha, arribant al segon pal, i Ferrão, aprofitant una assistència de Roger, han tornat a donar aire als blaugrana que ja no han patit fins al final. Fins i tot, Aicardo ha pogut eixamplar distàncies amb un doble penal que ha aturat el porter Klopp.