Futbol sala

El Barça, amb més feina del previst

Futbol sala. Tot i dues dianes matineres del brasiler Ferrão, el conjunt blaugrana va haver de suar per superar un rocós Kremlin en l’estrena en la ‘main round’ de la Champions League. El Benfica, candidat al títol, serà el rival d’avui (17.30h, Esport 3)

BARÇA 4 KREMLIN 2

FC BARCELONA:Dídac, Sergio Lozano, Aicardo, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Esquerdinha, Ortego, Roger, Joselito, Adolfo, Arthur i Boyis.KREMLIN BICETRE:Gozi, De Souza Franco, Pezeron, Vita i Gasmi –cinc inicial– Pasquier, Bessa, Ba, Aigoun, Soumaré, Saliour i Dos Reis.GOLS:1-0 (3’) Ferrão. 2-0 (3’) Ferrão. 2-1 (18’) Aigoun. 2-2 (32’) Roger en pròpia porta. 3-2 (33’) Esquerdinha. 4-2 (34’) Ferrão.ÀRBITRE:Farkas (hongarès) i Christou (xipriota).

El Barça Lassa va patir més del previst ahir en l’estrena en la Main Round de la Champions League, la màxima competició continental. Els blaugrana van haver de remar per superar el Kremlin francès, que va plantar cara tot i les limitacions tàctiques de la seva plantilla i les dues dianes inicials de Ferrão. Avui (17.30 h, Esport 3) els catalans es veuran les cares amb el Benfica, que ahir va superar (3-5) el Halle Gooik belga, l’amfitrió. Els portuguesos, candidats al títol i equip en què milita l’exblaugrana Marc Tolrà, seran una bona pedra de toc per saber l’estat de forma del conjunt català.

Ahir, la primera rotació blaugrana va fer estralls en l’inici. Dues pilotes a l’esquena del darrer home del Kremlin van propiciar els dos primers gols dels blaugrana, obra de Ferrão. El brasiler va perforar la porteria francesa amb dues canonades. El Barça va continuar manant en el marcador i només dues ocasions aïllades del Kremilin van inquietar. “Després del 2-0 hem abaixat una mica el pistó, però no ha estat conscientment. Ens hem pensat que seria més fàcil”, considerava Andreu Plaza, el tècnic del Barça, després del duel. Esquerdinha va enviar una pilota al pal, però va ser el francès Aigoun qui va retallar la diferència abans del descans. En el segon temps, el monòleg blaugrana no trobava premi i el Kremlin va empatar. La resposta del Barça, però, va ser demolidora amb una diana de Ferrão, que va firmar un hat-trick, i una d’Esquerdinha. “Hem tingut ocasions per no haver de patir, però estic content de la feina feta”, va concloure Plaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)