Handbol

La primera derrota, amb el cap ben alt

Handbol. El Sarrià competeix de tu a tu amb un aspirant a l’ascens, però no pot donar la sorpresa

SANT QUIRZE 31 SARRIÀ 29

HANDBOL SANT QUIRZE:Sánchez, Salvatella (2), Saúl (1), Vilaplana (2), Reig (4), Oriol Fernández (4), Marc Garcia (2), Corbera, Montávez (4), Javi Rodríguez, Gabriel (7), Robles, Madriles, Pérez, Berbel (5) i Malid.UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Juli (2), Pere Arnau (5), Ballester (3), Jiménez (1), Esain, Tserno, Mariscal (1), Moreno, Rovira, Lozano (4), Torres (7), Teixidor (6), Biel i Vicente.PARCIALS:3-3, 7-6, 8-8, 11-10, 12-11, 15-13; 19-16, 21-20, 21-23, 26-23, 27-26, 31-29.ÀRBITRES:Abel Juncal López i Ángel Mateos Alonso. Exclusions de Vilaplana (1) i Gabriel, del Sant Quirze, i de Teixidor (2) i Lozano, del Sarrià.

El Sarrià va tallar en una de les pistes més complicades de la lliga la seva ratxa victoriosa en aquest inici de curs. En un matx molt igualat, el Sant Quirze va demostrar ser un clar aspirant a l’ascens, però es va topar amb un rival combatiu, que va tenir en Teixidor la seva millor arma ofensiva, tot i que va pecar de precipitació i falta d’encert en els moments clau del matx, com ara en el final del primer acte i en la recta final de partit.

Els gironins es van posar, fins i tot, per davant en el resultat a l’inici de la segona part, però no va ser capaços d’aguantar les embranzides ofensives dels locals, que, tot i tenir moltes cares noves, és un equip potent i amb qualitat ofensiva.

La intensitat del partit va passar factura a un Sarrià que va arribar fos al final del duel i va prendre males decisions en atac que van desequilibrar la balança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)