El Barça defensarà el títol

Handbol. Derrota el Montpeller en la semifinal i demà lluitarà per ser el campió de la Super Globe contra el Fuchse. Un parcial de 0-5 en els últims minuts fa decantar el partit

MONTPELLER 30 BARÇA 37

MONTPELLER:Portner (Pierre), Kavticnik (4, 1p), Richardson (10, 3p), Causse, Villeminot (3), Soussi (5) i Mamdohu (3) –set inicial–, Greville (3), Faustin, Bonnefont (1), Simonet, Porte (1) i Agfour.BARÇA LASSA:Pérez de Vargas (Möller), Áleix Gómez (6), Mem (6), Entrerríos (1), Fábregas (1), Sorhaindo (1) i Mortensen (7, 4p) –set inicial–, N’ Guessan (7), Petrus, Duarte, Víctor Tomás (2), Ariño (1), Palmarsson (2), Andersson (1) i Dolenec (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-3, 5-7, 9-10, 13-11, 15-14, 19-18 (descans), 21-21, 24-24, 26-27, 27-31, 28-32 i 30-37.ÀRBITRES:Martin Gjeding i Mats Hansen (Dinamarca). Van excloure Fàbregas (2), Mortensen, Sorhaindo, Andersson i Aleix Gómez, del Barça i Grebille, Porte, Soussi i Mamdohu, del Montpeller.PÚBLIC:350 espectadors.

El Barça Lassa es va classificar per a la final i demà defensarà el títol de la Super Globe contra el Fuchse alemany en la repetició de la final de fa un any. Els blaugrana van eliminar en la semifinal el Montpeller francès, el campió de la lliga de campions, per 30-37 en un partit molt anivellat i que es va decidir en els darrers quinze minuts gràcies a un parcial de 0-5. El Fuchse va derrotar l’Al-Sadd qatarià per 20-26

Els blaugrana, tot i encaixar un gol de penal en el primer atac dels francesos, van començar el partit manant a sobre la pista i es van distanciar en el marcador (3-6 en el minut nou). El Montpeller va impedir que el Barça es distanciés més, va saber posar-se a davant en el marcador, 9-8 en el minut catorze, i va arribar al descans amb un mínim avantatge de 19-18, gràcies sobretot a l’empenta de Mohamed Soussi i als gols de Melvyn Richardson, que va ser el màxim anotador del partit amb 10 gols de 10 llançaments, 8 en aquests primers trenta minuts.

En la segona meitat els blaugrana van millorar en defensa i els dos porters van fer bones aturades que van ajudar molt l’equip. Gonzalo Pérez de Vargas va treure una gran mà en un contraatac francès amb 21-19 en el marcador, i va evitar que ampliessin l’avantatge. Els seus companys van respondre en atac i van passar a dominar per 21-22. Durant deu minuts els dos equips van intercanviar gols amb empats i marges de només una diana pels blaugrana. A menys de quinze minuts del final i amb un empat en el marcador (27-27), els blaugrana van anotar un parcial de 0-5, amb bones aturades de Kevin Moller que van impulsar l’equip en atac. El Barça va passar a guanyar per 27-32 i va encarrilar la victòria. Timothey N’Guessan va anotar 7 gols de vuit llançaments, 3 des de nou metres, mentre que Casper Mortersen també en va fer 7, i 4 van ser de penal.

ELS PROTAGONISTES

Partit molt dur, molt intens, ens ha costat moltíssim. En la segona part hem estat extraordinaris en defensa
Xavi Pascual
ENTRENADOR DEL BARÇA
Era molt difícil, sobretot en la primera part. En la segona hem assumit el nivell de defensa. Ha costat molt