Més esport

HOQUEI SOBRE GEL

El Puigcerdà guanya a Majadahonda.

El CG Puigcerdà va aconseguir la segona victòria de la temporada a la pista del Majadahonda (1-3), en un partit corresponent a la cinquena jornada. Tot i que l’equip local es va avançar 1-0, el Puigcerdà va reaccionar amb dos gols en dos minuts d’Uri Boronat i Bastien Tona. La segona part va acabar sense gols i en l’última el Puigcerdà va sentenciar la victòria amb un gol de Marc Paul. El Puigcerdà, que ocupa el tercer lloc de la classificació, jugarà el pròxim partit aquest dissabte, a casa (22 h), contra el Txuri Urdin, líder de la lliga.