Tennis

Svitolina ja és mestra

Tennis. La ucraïnesa supera la nord-americana Sloane Stephens en la final i guanya la copa Masters per primera vegada en la seva carrera

Elina Svitolina va classificar-se per jugar la copa Masters de Singapur a darrera hora. La tennista número 7 del rànquing WTA, però, ha demostrat la seva gran vàlua fent un torneig perfecte de principi a fi, guanyant tots els partits a Singapur i aixecant, per primera vegada en la seva trajectòria esportiva, la copa Masters. D’aquesta manera, es converteix en la primera ucraïnesa que alça aquest títol, el més important de la seva carrera. La ucraïnesa ja havia guanyat 12 títols de la WTA però mai d’aquesta categoria. Svitolina serà l’última jugadora que guanya la copa Masters a Singapur perquè, després de cinc temporades disputant-se al país asiàtic, la competició es traslladarà a la localitat xinesa de Shenzhen.

No va ser fàcil la final per a Svitolina, que va haver de remuntar (3-6, 6-2 i 6-2). La nord americana Sloane Stephens, que també arribava a la final sense haver perdut cap dels quatre partits del torneig, va guanyar-li el primer set. Li va trencar el servei a les primeres de canvi i va mostrar-se més efectiva.

La rèplica de Svitolina, però, va ser demolidora. La ucraïnesa va plantejar un duel amb punts molt més llargs –alguns intercanvis van arribar als 30 cops– i això va desgastar Stephens, que ja havia tingut un partit maratonià en les semifinals davant Pliskova. Després de dues hores i vint minuts, Svitolina capgirava la situació i alçava, per primera vegada en la seva carrera, la copa Masters.

LES FRASES

A aquestes alçades no he de demostrar res a ningú. Però aquest títol m’anirà molt bé per agafar confiança i creure més en mi
Estic satisfeta de com ha anat. No he començat bé però he sabut refer-me i remuntar
Elina Svitolina
tennista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)