Hoquei sobre herba

Sense lloc per a la sorpresa

Hoquei sobre herba. El Polo acaba líder en una primera volta de la lliga en què no s’han vist resultats desorbitats i ha regnat la igualtat entre els equips capdavanters de la divisió d’honor

La primera volta de la lliga ha passat volant. La divisió d’honor, després de les nou primeres jornades de lliga, plega durant tres mesos per la disputa del mundial de Bhubaneswar. Aturada maratoniana que serà el preludi de la part interessant del curs, en què els equips es jugaran els títols.

Abans, però, primeres pistes. El Polo, vigent campió de lliga, continua manant amb mà de ferro. És líder de la competició i només ha cedit un empat i una derrota, contra l’Egara i el Club de Campo. “Estem contents, però les primeres voltes són de formació i anirem a més”, explica Borja Llorens, defensa de l’equip barceloní. El mateix Egara ha aguantat la pugna al Polo fins a la darrera jornada, en què va perdre el derbi contra l’Atlètic. “Hem de millorar amb els resultats contra els equips de dalt. I necessitem un pas endavant dels joves, perquè hem tingut moltes lesions i són ells els que hauran de dur la batuta aviat”, analitza Pere Arch, capità egarenc.

L’Egara i l’Atlètic, que ha anat de menys a més en els primers partits de l’etapa de Xero Gasol, comparteixen la segona posició, just per sobre del Club de Campo i el Terrassa, que és una de les sorpreses del primer tram del curs. Els terrassencs, tot i perdre jugadors importants durant l’estiu, han aconseguit crear un conjunt molt competitiu amb gent feta a la casa i de categories inferiors. Els vermells han competit amb tots els conjunts grans i han obtingut resultats de mèrit en camps complicats com el del Club de Campo (1-1) i el Junior (1-2). Els santcugatencs, per la seva banda, han tingut un inici de curs turbulent. La primera fase de l’EHL ha marcat molt la primera fase de la temporada, que a més ha anat acompanyada d’un seguit de lesions de llarga durada de jugadors importants.

El Barça i el Línia tanquen la taula i han quedat fora de la copa del Rei. “La primera volta no ha anat com volíem. L’objectiu no ha de ser evitar el descens. Havíem d’estar en la copa”, admet el tècnic blaugrana, Oriol Torras, que també creu que el seu equip farà un pas endavant en el segon tram del curs. Per la seva banda, el Línia 22, que acaba de viure l’ascens, encara no ha sumat cap punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)