El Barça s’enlaira en la segona part a Guadalajara

Handbol. El primer temps acaba amb empat (16-16), però després de la represa l’equip blaugrana recupera la seva línia i imposa un ritme de joc frenètic

GUADALAJARA 28 BARÇA LASSA 42

QUABIT GUADALAJARA:Hombrados; Mellado (4), Chema Márquez (4, 1 p.), Vigo (2), Moya (3), García (5), Paredes –set inicial–; Eceolaza (p.s.), Celada, Serradilla (2), Sanz (1), Fuentes (1), Niewrzawa, Gallardo (4) i Simón.BARÇA LASSA:Gonzalo; Mortensen (9, 2 p.), Andersson (2), Aleix Gómez (5), Dolenec (3), Pálmarsson (2), Fàbregas (2) –set inicial–; Moller (p.s.), Tomàs (3), Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Ariño (1), N’Guessan, Petrus (2), Mem (7) i Duarte (2).PARCIALS:2-4, 4-8, 8-10, 10-12, 12-13, 16-16; 18-21, 20-24, 21-30, 24-35, 26-28 i 28-42.ÀRBITRES:Rosendo López i Rodríguez Estévez. Exclusions: Mellado (11’), Serradilla (16’), Márquez (25)’ i Parra (31’), per part del Guadalajara; i Fàbregas (14’), Entrerríos (20’) i Petrus (35’), per part del Barça.PÚBLIC:Uns 2.000 espectadors.

El Barça Lassa va passar el corró en la segona meitat i es va enlairar definitivament cap a la vuitena victòria en vuit jornades després d’una primera part en què el Guadalajara va resistir l’embat. Després de la represa, però, va pagar el cansament i no va poder frenar un conjunt blaugrana totalment desbocat, amb Mortensen, Mem i Aleix Gómez com a principals estilets per segellar un altre triomf amb més de 40 gols (42) al seu caseller.

El Barça va encetar el duel a tota velocitat i a còpia de contraatacs va fer una primera estrebada en el resultat (4-8). L’exclusió de Ludovic Fàbregas i les aturades de l’etern Jota Hombrados van donar aire al Guadalajara, que va restablir l’equilibri després d’un parcial de 6-2. L’entramat defensiu del conjunt manxec va fer mal a l’equip blaugrana, que quan no podia córrer tenia molts problemes en els atacs estàtics. Hombrados, que acabaria la primera part amb 10 aturades i un 38% d’encert, donava ales al seu equip, cada cop més convençut de les seves possibilitats i que, per moments, fins i tot s’avançava en el marcador. La rotació de banqueta no va variar el panorama, el Guadalajara va resistir l’intercanvi de cops per arribar al descans amb taules i tot obert amb vista a la segona part.

La nombrosa afició local somiava repetir la gesta del curs passat, en què el Guadalajara va esgarrapar un empat (26-26) al Barça que posava fi a una ratxa de 133 victòries consecutives. El somni, però, es va esvair ràpidament. Gonzalo va millorar els números sota els pals, el Barça va ajustar la defensa, i en atac l’aparició de Mem i la velocitat de Mortensen i Aleix Gómez van deixar el partit sentenciat al quart d’hora de la segona meitat. El Guadalajara ja no va tenir ni forces ni idees per respondre a un Barça que en el tram final va poder dosificar els seus jugadors pensant en la represa de la lliga de campions, diumenge contra el Kielce.

Després dels partits de seleccions sempre ens costa arrencar, però en la segona part ens hem recuperat