Tennis

Presó incondicional per a Marc Fornell, presumpte cervell d’una trama d’apostes il·legals

Tennis. El jutge ha imposat la mesura al tennista català i a quatre dels detinguts per arreglar partits i apostes il·legals, mentre que n’ha deixat en llibertat amb mesures cautelars a quatre més

El tennista català Marc Fornell ha ingressat a presó avui després de declarar davant el jutge de l’Audiència Nacional José de la Mata per pertànyer, presumptament, a una organització criminal dedicada a l’elaboració d’apostes il·legals en competicions de tennis estatals i internacionals, de la modalitat futures i challenger.

El jutge De la Mata imputa a Fornell, 438è de l’ATP i va ser detingut dimecres juntament amb vuit persones més, està considerat el cervell de la trama d’apostes il·legals, un delicte d’estafa, corrupció entre particulars en l’àmbit de l’esport, organització criminal, blanqueig i usurpació d’estat civil. De la Mata ha imposat presó incondicional, a més de Fornell, a quatre dels detinguts, mentre que a quatre els ha deixat en llibertat amb mesures cautelars i hauran de comparèixer setmanalment al jutjat i tenen prohibit sortir d’Espanya, per la qual cosa se’ls ha retirat el passaport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)