Hoquei sobre herba

Majoria catalana al mundial de l’Índia

Hoquei sobre herba. 11 representants de casa nostra figuren en la llista del seleccionador espanyol pel campionat del món

La selecció espanyola que disputarà del 28 de novembre a l’16 de desembre el mundial de Bhubaneswar, a l’Índia, tindrà un marcat accent català. Fins a 11 jugadors de casa nostra vestiran la samarreta del combinat estatal. Albert Beltrán del Rotterdam, Marc Sallés del Club de Campo, Marc Boltó de l’Atlètic Terrassa, Sergi Enrique i Marc Serrahïma del Junior, Miki Delàs del Barça, Xavi Lleonart del Polo i Pepe Romeu, Quico Cortès, Vicenç Ruiz i Pau Quemada de l’Egara són els representants catalans de la llista de 18 jugadors que ha donat a conèixer avui el seleccionador estatal, Fred Soyez. A més, el porter del Polo, Mario Fernández Garín, també ha entrat en el combinat que disputarà el mundial.

Abans de viatjar, els integrants del combinat espanyol faran una estada a Alacant on disputaran tres amistosos contra Alemanya, una de les candidates al títol a Bhubaneswar. En la primera fase del mundial, Espanya està enquadrada amb Argentina, la campiona olímpica, Nova Zelanda i França.

En el darrer garbell del seleccionador respecte l’última llista de jugadors que va jugar la setmana passada el IV Nacions a València, s’han quedat fora els catalans Ignasi Torras (Racing de Brusel·les), Marc Garcia-Chicote (La Gantoise) i Albert Pérez (Junior).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)