Tennis

Cambra, elegit president

Tennis. El metge estomatòleg barceloní de 63 anys obté 890 vots i supera l’empresari alemany Werner Knuth (638) en les terceres eleccions de la història del RCT Barcelona-1899

El metge estomatòleg barceloní de 63 anys soci número 84, Josep Jordi Cambra, es va convertir ahir en el quinzè president de la història del RCT Barcelona-1899 després de superar per 252 vots de diferència la candidatura encapçalada per l’empresari alemany de 77 anys Werner Knuth, que representava la línia continuista. Cambra, que inicia un mandat de sis anys, va obtenir 890 vots i Knuth en va aconseguir 638 en les terceres eleccions de la història del club. La participació va ser alta: van votar 1.540 socis –12 en blanc–, pels volts d’un 70 per cent del cens. Un dels punts d’interès que es desprenen és saber qui serà el director del Barcelona Open Banc Sabadell en substitució d’Albert Costa, que va deixar el càrrec que ocupava des del 2008 fa algunes setmanes i va fitxar per l’empresa Kosmos, que organitza la nova Davis. Anteriorment, Sixte Cambra, germà de l’escollit ahir, n’havia estat director, entre el 1985 i el 2008, fins que va perdre les eleccions davant de Beto Agustí, el president entre el 2008 i el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)