Futbol sala

Catalunya, a quarts

Futsal. Perd contra l’Argentina, la campiona, però empata contra el Marroc i jugarà davant de Sud-àfrica en el mundial sub-20

ARGENTINA 2 CATALUNYA 1

ARGENTINA:García, Lambetta, Pérez, Sánchez, Pacheco, Carrizo, Paladino, Cerván, Pescio, Páez, Rivero i Mancilla.CATALUNYA:San José, Claus, De Castro, Adroher, Pérez, Pans, Gibert, Melich, Hens, Pascual, Sobreroca i Gutiérrez..GOLS:1-0 (17’) Sánchez. 1-1 (32’) Adrià de Castro. 2-1 (36’) Rivero.ÀRBITRES:M. Álvarez (Colòmbia) i L. Moura (Brasil). Blaves a Paladino i Rivero.COMENTARI:Catalunya va plantar cara a l’Argentina, la vigent campiona, exhibint una gran imatge la matinada de dimarts a dimecres hora catalana, però ahir al vespre va empatar contra el Marroc (5-5) –marcant quan faltaven 5 segons– el darrer partit de la fase de grups i va segellar l’accés als quarts del mundial sub-20. El seu rival serà Sud-àfrica. La primera part contra els argentins va ser equilibrada. A tres minuts del descans, l’Argentina va aprofitar una pèrdua i un mal refús (1-0). Després de la represa, els de Jordi Castejón van posar una marxa més. La valentia de Catalunya va tenir la recompensa amb un gol d’Adrià de Castro, que va culminar un contraatac amb un xut ras. L’argentí Rivero, però, va aprofitar una pilota morta a l’àrea petita després d’un petit embolic per marcar. Catalunya va disposar d’un doble penal a l’últim minut que Gibert no va marcar .