Atletisme

La IAAF allarga la suspensió a Rússia fins al 2019

Atletisme. La federació internacional manté el càstig pel dopatge d’estat fins que no rebi les dades del laboratori de Moscou

El consell directiu de la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) ha resolt avui mantenir la suspensió a Rússia el 2019 fins rebin les des dades del laboratori de Moscou, segons ha anunciat el seu president, el britànic Sebastian Coe. La conseqüència més immediata de l’ampliació del càstig és que Rússia no podrà participar amb bandera pròpia en els europeus en pista coberta de Glasgow, el mes de febrer. “Per suposat podran competir sota la bandera neutral els atletes russos autoritzats individualment, com fins ara, sempre que compleixin estrictament els criteris en matèria de dopatge”, va aclarir Coe. La Federació Russa va ser suspesa per la IAAF el novembre de 2015 arran de les denúncies sobre dopatge sistemàtic amb ajuda estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)