Handbol

Els joves brillen al Palau

Handbol. Nou triomf amb festival golejador dels joves del B Dicou i Àlex Pascual

BARÇA LASSA 41 TEUCRO 26

BARÇA LASSA:Gonzalo, Tomàs (5), Sorhaindo (2), Andersson (2), Ariño (10), Mem, Pálmarsson –equip inicial–, N’Guessan (2), Petrus, Dolenec (3), Duarte (3), Moller, Dicou (5), Pascual (6) i Knorr.TEUCRO:Garcia, Natan Suárez (4), Rial (1), Cutura (7), Fischer (7), Hernández, Pérez –equip inicial–. Quintas (1), Santana, Gómez (7), Gehrhardt, Pereiro i Mosquera.PARCIALS:5-4, 7-5, 10-6, 16-7, 19-8, 22-11; 23-13, 29-16, 33-19, 36-21, 40-24 i 41-26..ÀRBITRES:Escoda i Sánchez. .PÚBLIC:416.

El Barça ha encadenat contra el Teucro el 13è triomf en 13 partits a l’Asobal en un partit que serà recordat especialment per als joves del Barça B, de la divisió de plata, que han fet el seu debut en el primer equip: Mamadou Dicou, Àlex Pascual –fill de Xavi– i Juri Knorr. Especialment emotiu ha estat per als dos primers, que fa anys que estan a les categories de promoció del club, i que han pogut exhibir la seva velocitat i tècnica –un a cada extrem– fent 11 dels 41 gols de l’equip.

Més enllà d’això el domini dels blaugrana ha estat absolut. Utilitzant moltes estones una defensa amb un jugador avançat l’equip s’ha dedicat a fer el que està fent tota la temporada. Tant si recuperava la pilota com si encaixava un gol ha volat cap a la pista contrària a velocitat de vertigen amb Ariño especialment entonat. En el joc posicional Syprzak ha destacat i ho necessita perquè és un dels principals damnificats de l’arribada de Fàbregas a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)