Waterpolo

La FINA aprova l’aplicació del VAR en el waterpolo

Waterpolo.La federació internacional també ha establert que els porters es puguin incorporar a la zona d’atac de la piscina

La introducció d’un sistema d’arbitratge a través del vídeo (VAR) en les principals competicions i la possibilitat que els porters traspassin la línia del mig de la piscina i puguin participar en l’acció del joc en atac com ja es fa en altres esports, són dues de les noves regles que ha aprovat la Federació Internacional de Natació (FINA) durant el congrés extraordinari fet a Hangzhou (la Xina), l’escenari on es disputa el Mundial de piscina curta.

La FINA dona un termini de carència de dos mesos per portar-les a terme, però també obre la porta a la possibilitat que en alguna competició es portin a la pràctica a partir del gener.

Les modificacions han estat aprovades majoritàriament, amb 161 vots favorables, sis en contra i dues abstencions. El president de la FINA, l’uruguaià Julio Maglione, ha subratllat que els canvis eren “necessaris”, per atraure joves aficionats. Els canvis s’aplicaran doncs amb normalitat en el Mundial de l’estiu que ve a Gwangju (Corea del Sud).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)