Esports de muntanya

S’estrena la comissió per a Pirineus 2030

L’Esportiu. EL primer objectiu és preparar un dossier de candidatura que l’oficina tècnica haurà de fer durant el primer trimestre de l’any

La comissió delegada de la candidatura Pirineus-Barcelona per als Jocs d’hivern del 2030 es va constituir ahir sota la presidència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, acompanyat de la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza. El primer objectiu és preparar un primer dossier de candidatura durant el primer trimestre del 2019.

Els treballs els realitzarà l’oficina tècnica, encapçalada per l’empresa públia Ferrocarrils de la Generalitat, presidida per Ricard Font. Haurà d’elaborar un primer dossier tècnic que abordi les capacitats de diferents emplaçaments esportius tant dels Pirineus com de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Aquests treballs es faran en col·laboració entre les diferents administracions públiques implicades en el projecte, així com agents socials, esportius i territorials.

Es dona per fet que algunes de les competicions esportives, com ara els salts de trampolí o les que es fan en pistes de trineus, s’hauran de disputar fora de Catalunya. De fet, el nou protocol del Comitè Olímpic Internacional ho permet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)